Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους
•Σε όλες τισ περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της xarisis.gr πουλήθηκαν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της λανθασμένα ή ελαττωματικά προιόντα - λάθος στην  λήψη της παραγγελίας στην τιμολόγηση,στην αποστολή,κατεστραμμένα κατά την μεταφορά,με κακή συσκευασία κ.λ.π.
•Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα ή πραγματικό ελάττωμα στο προιόν (λειτουργίας ή ποιότητας)

Σε όλες τις περιπτώσεις η xarisis.gr  θέλοντας να καλύψει ακόμη περισσότερο τους πελάτες της τους δίνει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτούν την παραλαβή του προιόντος, είτε αφού έχουν παραλάβει να επιστρέψουν το προιόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή όταν συντρέχουν οι κάτωθι συνθήκες:
1.Έχετε επικοινωνήσει και ενημερώσει την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
2.Το προιόν βρίσκεται στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία και δεν έχει χρησιμοποιηθεί
3.Το προιόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή (Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο ΔΑΤ,Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ)


Συγκεκριμένα:
•Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να το επιστρέψετε ,όπου επυβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς.Εφόσον το προιόν ελεγχθεί και διαπιστωθεί ότι εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάτωμμα,το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν.
•Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος στην παραγγελία σας,αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς παλιού και νέου προιόντος.
•Στην περίπτωση που το προιόν δεν σας κάνει,μπορείτε να το αλλάξετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες (με την πλήρη συσκευασία του),αναλαμβάνοντας το κόστος μεταφοράς.

Σε όλες τις περιπτώσεις συσκευάστε το προιόν,σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Πριν από κάθε επστροφή συνίσταται να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας στο: +30 2651021801  &   +30 2651030092 έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε στην διαδικασία της επιστροφής.